BOX

Pachet de sponsorizare PDF Imprimare Email

Pachet de sponsorizare pentru evenimentele organizate de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui


SPONSOR PRINCIPAL-SPONSOR
Valoare 5.000 euro- 3.000 euro


Calitatea de SPONSOR PRINCIPAL al evenimentului va asigura distributia materialelor de prezentare si promovarea companiei prin :

  • Internet: amplasarea unui banner pe website-ul CCIA, pe home-page si in sectiunea dedicata evenimentului, pentru o perioada de o luna.
  • Media: mentionarea numelui sponsorului in comunicatele trimise de CCIA catre presa, pentru acest eveniment, in machetele de presa, spoturile audio-video;evenimentul va fi mediatizat de partenerii media.
  • Newsletter: inserarea unei prezentari/articol/advertorial in buletinul electronic saptamanal al CCIR (distribuit la 3000 abonati: Camere de Comert Bilaterale, Asociatii profesionale, ambasade, organizatii, companii romanesti si straine)
  • Banner, brosura, mapa eveniment: inserare logo sponsor
  • Roll-up: se asigura amplasarea in holul de primire participanti si in locatia evenimentului (2 roll-up-uri ale firmei)
  • Invitatia adresata participantilor: mentionarea numelui sponsorului pe invitatiile transmise participantilor
  • CD ROM: prin inserarea unei prezentari la sectiunea « sponsori » in catalogul electronic si amplasarea siglei pe coperta tiparita a catalogului electronic.

SPONSORUL PRINCIPAL primeste 3 invitatii de participare gratuita la eveniment.

SPONSORULUI PRINCIPAL i se va oferi ocazia de a prezenta compania printr-un clip video ce va rula pe ecranul din locatia evenimentului.
In baza optiunilor pe pachetul de sponsor ales, se va incheia un contract de sponsorizare.

Pentru detalii suplimentare, d-na Cristina Chiriac, director dept. Relatii economice,
Comunicare si Formare profesionala, tel. 0235 361 040, e-mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents