BOX

Oportunitati de afaceri PDF Imprimare Email

OPORTUNITĂŢI DE AFACERI

Vă aduc la cunoștință, prin prezenta, despre interesul manifestat de către firma Profound Stress Relief Training & Coaching de identificare a unor producători/exportatori români de miere de albine, în vederea efectuării de importuri,. Compania este înregistrată în Olanda (nr. înregistrare 63437678 la Camera de Comerț) și este reprezentată de către doamna Inez Sanders (e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ). Interesul companiei importatoare este pentru identificarea de mici producători sau exportatori, de preferință din regiunea Transilvaniei, iar aceștia să aibă certificare Eco Inspect (www.ecoinspect.ro).

De asemenea, firma olandeză este interesată și de identificarea unor producători români de ciuperci destinate uzului medical.

Dacă dvs. sau partenerii dvs. de afaceri sunt interesați de o astfel de colaborare de afaceri, rog a contacta în mod direct reprezentanta firmei olandeze la adresa de e-mail mai susmenționată.

 

Cu stimă,

 

Razvan Dumitrescu

Consul for Economic Affairs

 

Consulate General of Romania

Economic Office

200 E 38th Street

New York, NY 10016

 

Cell: 917-434-1651

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 

 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents