BOX

Oportunitati de afaceri Franta PDF Imprimare Email
In cadrul misiunii de dezvoltare a relatiilor de afaceri romano-franceze derulata de societatea noastra, Eastrategies si asociatia franceza Bretagne Commerce International, va transmitem propunerile de colaborare din partea societatilor franceze CK Industries si Galvelpor.

Societatea CK industries - www.ck-industries.com este specializata in productia de echipamente tubulare si echipamente pentru tratamentul gunoiului de grajd pentru fermele de vaci, oi si capre.     

Societatea Galvelpor - www.galvelpor.fr este specializata in productia de echipamente tubulare si sisteme de raclaj si accesorii pentru fermele de porci.

Cele doua societati franceze sunt interesate sa dezvolte parteneriate pentru vanzarea / distribuirea produselor lor pe piata romaneasca.
Va rugam sa ne transmiteti daca ati fi interesati de produsele CK Idustries si/sau Galvelpor si de un potential parteneriat si daca ati fi disponibili pentru o intalnire cu reprezentantii societatilor in cadrul targului Indagra ce va avea loc la Romexpo Bucuresti in perioada 29 oct. – 2 nov.

Marc Pascal Huot
Correspondant  BNP Paribas Fortis

Membre OSCI  
17 strada Roseti, Bucarest , Roumanie                                   
Tel RO:+40.747 01 36 50
Tel Fr:+33.6.43.51.3008 
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza www.eastrategies.ro
 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents