BOX

Misiune economica in Austria PDF Imprimare Email

Vă informăm că în data de 15 Octombrie 2014 va avea loc la Viena, Austria, forumul economic internaţional “Marketplace Austria Food 2014” organizat de Camera Economică Federală a Austriei.

Scopul forumului este acela de a oferi producătorilor din domeniul alimentar posibilitatea de a se întâlni şi de a stabili legături comerciale cu vânzători en-gros şi en-detail din întreaga lume. Evenimentul este deschis celor care comercializează produse alimentare şi băuturi. El reprezintă o oportunitate pentru a identifica noi produse, a întâlni noi furnizori şi a schimba idei cu persoane cu rol de decizie în companii din întreaga lume. Contacte de tip business-to-business (B2B) între companii sunt posibile în cursul zilei într-un cadru amenajat.

Participarea la forum pentru companiile din afara Austriei este gratuită şi se asigură cazare. Cei interesaţi se pot înregistra on-line şi îşi pot trimite profilul companiei până în data de 4 August 2014 la adresa http://www.b2match.eu/food2014. Companiile interesate de întâlnirile de tip B2B îşi pot selecta partenerii în perioada 5 August  - 30 August 2014 după principiul primul-venit primul-servit. Intâlnirile de tip B2B vor avea loc în data de 15 Octombtrie 2014 între orele 10:00 -18:30.

Limbile de lucru în cadrul forumului sunt limba germană şi engleză.

La adresa web http://www.b2match.eu/food2014 găsiţi mai multe informaţii despre această manifestare, iar în ataşament se află programul de desfăşurare a forumului.

Vă rugăm sa-i informati pe membrii dumneavoastra, iar în situaţia în care sunt societati comerciale interesate de participare, să informaţi şi Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României în Austria, care vă stă la dispoziţie pentru orice alte informaţii. Datele de contact le găsiţi mai jos.

Cu stimă,

Adi-Cristina Mitea Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Constantin Miu Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents