BOX

MISIUNE ECONOMICA IN SPANIA PDF Imprimare Email

MISIUNE ECONOMICA IN SPANIA

Prin amabilitatea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei va informam despre organizarea unei misiuni economice in Spania, la Castellon, in perioada 17-21 iunie 2014, cu ocazia Targului de Comert International IMEX Castellon si a primei editii a Forumului de afaceri Spania-Romania, pe care Camera de Comert Nationala a Romaniei o organizeaza in parteneriat cu Camera de Comert din Castellon, Spania.

La aceste evenimente Romania are statut de TARA INVITATA, beneficiind de un STAND OFICIAL, situat in holul central al Camerei de Comert din Castellon, de 24 - 36 metri patrati, in care Camera Nationala, Camerele de comert judetene si companiile romanesti participante sunt invitate sa isi promoveze produsele si serviciile.

La eveniment vor fi invitate companii din alte 20 de tari, lideri ai sectoarelor pe care le reprezinta. Pe parcursul celor doua zile, vor avea loc mai multe seminarii si conferinte la cel mai inalt nivel, privind internationalizarea intreprinderilor. Sectoarele principale de interes sunt energia, mediul inconjurator, constructii si infrastructura, dar se doreste identificarea unor noi produse de interes pentru comertul bilateral si identificarea de oportunitati de afaceri si posibilitati de a accesare fonduri structurale pentru Romania.

Pentru mai multe informatii privind acest eveniment va invitam sa vizitati site-ul www.imex.impulsoexterior.net.

La Forumul de afaceri Spania-Romania vor participa si reprezentanti ai Ambasadei Romaniei in Spania, precum si ai Consulatului Romaniei din Castellon de la Plana.

Companiile interesate sa se inscrie la misiune sunt rugate sa solicite Formularul de participare la tel. 0235361040, prin fax 0235319011, sau email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pana la data de 5 iunie 2014. Pentru mai multe informatii, persoana de contact din cadrul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui este este dl. consilier Bogdan Simovici, telefon: 0235361040.
 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents