BOX

MISIUNE ECONOMICA IN BAVARIA, GERMANIA PDF Imprimare Email

MISIUNE ECONOMICA IN BAVARIA, GERMANIA

Va informam ca managerii din companii agricole, ferme, importatori si distribuitori de masini si echipamente agricole, reprezentanti ai sectoarelor zootehnic si vegetal (culturi de camp, legume, gestionarea pajistilor) sunt invitati sa participe la misiunea economica „Utilaje si tehnologii moderne pentru Agricultura”, in perioada 6-11 iulie 2014, in Bavaria.

Delegatia romana se va intalni cu reprezentantii unor companii de profil din Germania precum: Bintec GmbH & Co, CLAAS Centrum Vohburg, Egger Landtechnik, Fliegl Agrartechnik GmbH, FRITZMEIER Umwelttechnik GmbH & Co. KG, Gummiwerk KRAIBURG Elastik GmbH & Co. KG, Hartmann GmbH & Co. KG, Hirl Misch- und Anlagentechnik GmbH & Co. KG, HORSCH Maschinen GmbH, LAND-DATA Eurosoft GmbH & Co. KG, Maschinenfabrik Schmotzer GmbH, MEKRAtronics GmbH, Mühlberger Produktmodifizierung, PATURA KG, polyGlas Weirather GmbH, Rudolf Hörmann GmbH & Co. KG, Rupert Aigner GmbH,

Prin aceasta actiune se va facilita transferul de bune practici, know-how si accesul la echipamente si tehnologii moderne din Bavaria.

Inscrieri se fac pana la 30 mai 2014. Detalii despre Programul orientativ al delegatiei, Chestionarul de aplicare si despre taxa de participare puteti obtine de la consilierii Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui, tel. 0235361040, fax 0235319011, email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , sau direct de pe site-ul FNTM, organizatorul acestei actiuni.

Delegatia, organizata de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) face parte din Programul „Bayern-Fit for Partnership” sustinut de Ministerul de Stat pentru Economie din landul Bavaria, prin Bayern International.
 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents