BOX

MISIUNE ECONOMICA IN SUA PDF Imprimare Email

Misiune economica in SUA

Misiunea economica are ca scop organizarea de intalniri B2B si participarea la Targul “The International Builders' Show - IBS”, care se va desfasura in perioada 4-6 februarie 2014 la Las Vegas. Deplasarea are loc in perioada 03-10 februarie 2014. Orase vizitate, Las Vegas si Los Angeles.

IBS este unul dintre cele mai mari targuri de constructii din lume ce prezinta cele mai avansate tehnici de asamblare si design. Pentru cunoscatori, targul aduce beneficii considerabile, prin contactul direct cu producatorii din alte tari, posibilitati de noi afaceri si noi piete pentru desfasurarea serviciilor sau pentru desfacere. Cel mai bine este sa fiti acolo, in mijlocul celor ce decid noile trenduri in materie de constructii. Este locul in care veti intalni cei mai multi constructori si furnizori de materiale si servicii la un loc.

La eveniment participa peste 60.000 de profesionisti din 100 de tari. Targul oferă o oportunitate excelentă pentru toti expozantii pentru a gasi clientii tinta, importatori-exportatori internationali sau corporatii de profil din toata lumea.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare persoana de contact este dl. Bogdan Simovici, tel. 0235-361040, fax 0235-319011, email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents