BOX

Argumente pentru a deveni membru PDF Imprimare Email

Argumente pentru a deveni membru al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui

Sustinere si reprezentare

Principalele preocupari ale Camerei sunt axate pe reprezentarea si apararea intereselor comunitatii de afaceri si ale membrilor nostri in fata factorilor de decizie importanti.

Credibilitate

Calitatea de membru al CCIA Vaslui este cea mai buna carte de vizita in relatia cu partenerii din tara sau strainatate, oferindu-le acestora un plus de incredere

Apartenenta la o retea globala

Firmele membre vor deveni parte din cea mai veche si respectata organizatie de afaceri la nivel mondial, Camera de Comert, un brand care dateaza din secolul XVI.

Notorietate si prestigiu

In calitate de portavoce a mediului de afaceri local, Camera ofera membrilor sai oportunitatea de a se face cunoscuti pe piata prin prezenta activa la conferinte, seminarii, workshop-uri, dezbateri profesionale.

Facilitati

Firmele membre se bucura de un regim privilegiat, beneficiind de un plus de valoare la costuri mai mici. Serviciile menite sa acopere intreg ciclul de viata al unei afaceri, adaptate profilului firmei, sunt oferite in conditiile unor reduceri sau chiar gratuit

Stiri si informatii

Cu ajutorul publicatiilor tiparite sau electronice editate de Camera, distribuite gratuit sau contra-cost, firmele sunt la curent cu ceea ce le intereseaza: studii economice, oportunitati de afaceri, analize de sector, legislatia in vigoare, articole, informatii financiare si multe altele.

Oportunitati de afaceri

Cele mai bune oportunitati de afaceri se regasesc in cadrul Business Cooperation Database, disponibila in cadrul retelei Enterprise Europe Network, utilizand ca principal instrument o vasta baza de date si facilitand accesul la informatii utile despre potentiali parteneri si mediul de afaceri in care acestia evolueaza.

Perfectionare

Succesul unei afaceri depinde, in mod hotarator, de competentele si pregatirea personalului firmei. Camera are o oferta larga de cursuri si seminarii de instruire profesionala, in domenii ca: asigurarea calitatii, integrare europeana, comert intra si extracomunitar, proprietate intelectuala, legislatia muncii, protectia mediului, managementul proiectelor, etc.

Servicii de marketing

Serviciile gratuite de promovare sunt concepute ca o completare a serviciilor de marketing si includ: inscrierea gratuita in baza de oportunitati de afaceri a Camerei, in catalogul membrilor, diseminarea ofertelor si cererilor in alte retele de oportunitati de afaceri on-line.

Solutionarea rapida a litigiilor comerciale

Curtea de Arbitraj Comercial ofera o alternativa de solutionare a litigiilor contractuale, caracterizata prin flexibilitate, hotarari definitive si obligatorii.

 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents