BOX

LANSARE CAMPANIE NATIONALA DE INFORMARE DE CATRE AFIR PDF Imprimare Email

27 aprilie 2016

COMUNICAT DE PRESĂ

AFIR a lansat Campania națională de informare

„Oportunități de finanțare în 2016 prin PNDR”

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a organizat în 26 aprilie 2016 prima conferință din cadrul Campaniei naționale de informare „Oportunități de finanțare în 2016 prin PNDR” în Regiunea 7 Centru. Evenimentul care dă startul campaniei de informare a avut loc în localitatea Prejmer, județul Brașov, fiind urmat de o conferință de presă.

La această acțiune a participat Andras SZAKAL, Directorul General al AFIR, alături de Ciprian Marius BĂNCILĂ, Prefectul Județului Brașov și Șerban TODORICĂ, Primarul localității Prejmer.

În cadrul acestei conferinţe au fost dezbatute ca teme principale: oportunități de finanțare prin submăsurile ce vor fi deschise în sesiunea 2016 a Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) pentru dezvoltarea durabilă a satului românesc; prezentarea simplificărilor procedurale, precum și stadiul implementării PNDR 2020.

Ne aflăm aici tocmai pentru că suntem foarte aproape de lansarea primei sesiuni de primire a proiectelor pentru 2016. Dorim să vă fim aproape și să vă asiguram că suntem pregătiți să venim în întâmpinarea celor ce vor finanțare. Am făcut numeroase simplificări și am reglat multe lucruri pentru ca procesul de depunere să fie mult mai eficient.

Îmi doresc ca autoritățile locale prezente să ducă în comunitățile lor mesajul că fondurile trebuie accesate pentru că reprezintă cheia dezvoltării zonelor rurale” a declarat Directorul General al AFIR, Andras SZAKAL.

De asemenea, cei prezenți, fermieri, asociații de profil și primari au avut posibilitatea să ridice problemele cu care se confruntă și să primească răspunsuri clare la întrebările privind accesarea PNDR 2020.

 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents