BOX

FORUM DE AFACERI ROMANIA-TURCIA PDF Imprimare Email

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) are placerea sa va invite la Forumul de Afaceri Romania-Turcia, ce se va desfasura in data de 8 februarie 2019 la CCIR Business Center din Bd. Octavian Goga, nr.2, Bucuresti.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Consiliul de Relatii Economice Externe al Turciei (DEIK) si Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci din Romania (TIAD), in marja vizitei oficiale la Bucuresti a E.S. doamna Ruhsar Pekcan, ministrul comertului din Turcia, ce va fi insotita de o delegatie de afaceri.

Forumul de afaceri se va deschide in prezenta celor doi ministri ai comertului din Turcia si Romania.

Cu speranta că evenimentul prezinta interes pentru dumneavoastra, va rog sa regasiti alaturi de această invitatie, programul evenimentului si formularul de inscriere online.

Lista preliminara a delegatiei de afaceri din Turcia va fi disponibila in cel mai scurt timp.

Accesul la acest eveniment este gratuit, in limita locurilor disponibile.

Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra pana cel tarziu la data de 6 februarie a.c, iar pentru detalii va rugăm sa il contactati pe domnul Razvan Parvulescu, Consilier, Biroul de Relatii Bilaterale, email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel +40374 474 382.

Link formular de înscriere : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-dTxTbjCvb1fdp52feLjpVaOpYweF7p0wZAC2ZjJek0BNtQ/viewform

 

Harta strazilor din municipiul Vaslui

800x600 1024x768 4064x2948

Noutati legislative


No Documents